Avís important

El contingut d'aquest bloc és informatiu i no substitueix en cap cas la consulta presencial amb el professional de salut pertinent, sino que la complementa. En cas de dubte, contacteu amb el vostre especialista.

dimarts, 8 d’abril del 2014

Fisiologia de l'embaràs: canvis en el cos i símptomes habituals


Aquest bloc s'ha traslladat! Em trobareu a www.laurarodellar.com

Els professionals de l'Obstetrícia ens passem moltes hores de la nostra activitat assistencial explicant la normalitat de tots aquells símptomes i canvis que experimenta la dona embarassada en el seu cos. Nàusea per aquí, punxada per allà, cames inflades… com sap la dona que tot això és normal?

Una de les classes del curs de Mater Training (en el qual estem treballant molt aquestes dies) l'hem dedicada precisament a aquest tema: als canvis fisiològics (normals) del cos de la dona embarassada, i als símptomes més habituals que poden generar aquests canvis. La veritat és que després d'un gran treball en equip ha quedat molt didàctica i amena.

Sabem que la majoria de les nostres usuàries, quan comencin el curs, ja portaran uns quants mesos d'embaràs, i ja hauran experimentat alguns d'aquests canvis al seu cos. Així doncs, hem decidit compartir aquesta classe i fer-la pública, penjant-la a Youtube, per tal que pugui arribar a més dones (i les seves parelles) en etapes inicials de l'embaràs, ajudant-les a conèixer el seu "nou" cos.

Aquí la teniu:

https://www.youtube.com/watch?v=PH39JcghHeY


La podeu visualitzar tantes vegades com necessiteu, compartir-la en xarxes socials, etcètera.

3 comentaris:

  1. Ja li he recomanat a una amiga i ho he compartit al FB. :)
    Petons!

    ResponElimina
  2. Hola Laura, fa temps que segueixo el teu blog, però mai no t'havia escrit un comentari. Fa un parell de mesos que estic buscant embaràs i tota la informació que he trobat tant al teu blog com a Matertraining ha estat molt util i interesant. Per cert, enhorabona pel projecte!

    ResponElimina