Avís important

El contingut d'aquest bloc és informatiu i no substitueix en cap cas la consulta presencial amb el professional de salut pertinent, sino que la complementa. En cas de dubte, contacteu amb el vostre especialista.

dimecres, 12 de novembre del 2014

Dos anys!


Aquest bloc s'ha traslladat! Em trobareu a www.laurarodellar.com

Aquest mes de novembre fa dos anys que vam fer la primera reunió "oficial" de Mater Training (el meu "tercer fill"). En família, amb pollastres a l'ast, una pissarra gegant, una pluja d'idees i interrupcions diverses (amb cinc nens no esperàvem menys). La idea original havia sorgit a l'estiu, n'havíem anat parlant, i a la tardor ja ens hi vam posar seriosament.

Abans de ser companyes de viatge d'aquest projecte, érem amigues. Totes treballem d'una manera similar i tenim la mateixa concepció sobre l'embaràs i el naixement, així que la línia de treball la teníem clara des d'un principi. Fa dos anys teníem cinc nens entre totes… i mentre naixia Mater Training n'han arribat dos més, els quals he tingut l'honor i el plaer d'acompanyar en el seu camí cap a la vida. Els nostres fills són com una mena de cosins entre ells, i s'entenen la mar de bé.

Emprendre quan tens parella, fills i una feina a la que dediques moltes hores no és gens fàcil. Intentes buscar el moment de treballar sense que la vida familiar se'n ressenteixi massa, sempre voldries fer més, aprofites cinc minuts de tranquil·litat per enviar un correu o revisar una classe… en definitiva, això és com jugar al Tetris. Mater Training forma part de la vida de casa meva. Els meus fills seuen sobre les pilotes de futbol i mouen la pelvis, i no els impressiona pas veure un vídeo d'un naixement. Saben que la seva mare té un projecte entre mans i que ha de treballar per fer-lo créixer, i això m'agrada. I nosaltres, enlloc de trobar-nos en un despatx en horari d'oficina, fem reunions nocturnes quan els astres s'alinien i ningú té guàrdia, no hi ha cap nen malalt (ni cap part) ni cap altre contratemps.

Ara miro enrere i veig tot el camí que hem recorregut en aquests dos anys. Com ho hem construït tot de zero: pàgina web, vídeos, presentacions, il·lustracions, àudios, etcètera. Si haguéssim tingut 10 hores diàries cadascuna hauríem anat més de pressa, però jo estic orgullosa del que hem creat. Hem comptat amb la feina i la creativitat de persones que també formen part de Mater Training: la Txell (disseny gràfic), la Pepa (disseny gràfic), la Marta (disseny gràfic), el Matías (disseny gràfic), la Sònia (il·lustració, "La Cuchu"), la Carme (veu), el Carlos (fotografia i vídeo), l'Emma (fisioterapeuta), mares que han prestat la seva imatge desinteressadament per aquest projecte, i Immograf (pàgina web i botiga virtual). Sense ells Mater Training no seria com és.

Tots els inicis de qualsevol projecte no són fàcils. I és molt important seguir treballant per acabar de perfilar detalls i millorar alguns aspectes. És per això que hem creat una enquesta per tal de conèixer una mica l'opinió del sector de mares respecte la preparació al part, tant presencial com online. Es respon en menys de dos minuts, i qui hi participi entra en el sorteig d'un dels nostres cursos. Ens doneu un copet de mà?

https://www.onlineencuesta.com/s/85721ee



Gràcies!


6 comentaris:

  1. Ja l'he contestat :)
    Feu una feina molt xula, espero que seguiu creixent i gaudint!
    Petons.

    ResponElimina
  2. Bon dia; m'encanta el teu bloc. Enquesta contestada, el meu bloc es http://maremestra.blogspot.com.es/
    A veure què et sembla!!!! Petons trempada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Tati! Tens un blog molt xulo, li he passat a la meva germana, que es dedica a temes similars.

      Elimina
  3. Ostres! He escrit un comment i no s'ha publicat!
    Repeteixo... Enhorabona x la web. Soc usuaria de mater trainning i m'encanta. Faig el curs complet.
    Nomes un suggeriment... Seria molt util que un cop vist el video d'un capitol del curs aparegues marcat amb un tick o d'un altre color.. Sino costa molt saber exactament per on vas....

    Felicitats i una abraçada!!

    ResponElimina