Avís important

El contingut d'aquest bloc és informatiu i no substitueix en cap cas la consulta presencial amb el professional de salut pertinent, sino que la complementa. En cas de dubte, contacteu amb el vostre especialista.

divendres, 17 de juny del 2016

Ens traslladem!

Aquest blog es trasllada! 
Fa vuit anys a aquestes hores trencava aigües, i dotze hores més tard naixia la meva filla, i jo com a mare. Avui treu el cap un altre "fillet": la meva pàgina web, un petit espai digital on a més a més del meu blog compartiré altres projectes que tinc en marxa.

Com molts sabeu, fa poc més de cinc anys vaig crear aquest blog amb Blogspot per compartir les meves experiències com a obstetra i alhora mare, unint aquests dos punts de vista. Hi ha molta gent que em segueix des de llavors, encara que ja hagi completat la seva etapa reproductiva, i d'altres que s'han anat afegint a mesura que anaven sentint la crida de la selva de la maternitat. Sempre he escrit quan m'ha vingut de gust, i per tant no m'ha suposat mai cap càrrega, i a més a més he tingut l'oportunitat de conèixer gent interessant. Però sobre tot, el que més m'han donat aquests cinc anys de trajectòria és l'enorme satisfacció de veure que la gent m'ha anat llegint.
Ara ha arribat el moment de fer un pas més. Coincidint amb la gestació del meu llibre, 9 llunes i mitja: el camí cap a la maternitat, m'he animat a crear la meva pròpia pàgina web, amb un disseny més actual i alhora amb més funcionalitats que un blog. Allà trobareu tots els meus articles del meu blog Diari d'una mare ginecòloga, i els nous que aniran venint. A més a més podreu conèixer en què consisteix el meu llibre, podent descarregar-ne els primers capítols, i també estar al dia d'altres projectes com Mater Training, un altre dels meus fillets digitals.
Aquesta web no l'he fet pas jo sola. És obra de Social Mirror (màrketing i comunicació digital), als quals els vull agrair (especialment a la Laura) la santa paciència que han tingut amb mi. I tampoc puc deixar d'anomenar la meva família i els meus amics i amigues, als quals he demanat consells quaranta mil vegades al llarg de les darreres setmanes. Gràcies!!! 
Espero que us agradi i que hi navegueu a gust!


5 comentaris:

  1. Molta sort Laura!! Seguirem la web..tot i q el Roger té ja gairebé 10 mesos m'agrada llegir-te.i tinc ganes de veure el llibre q has escrit
    Cristina Rdz

    ResponElimina
  2. Molta sort Laura!! Et seguirem allà on (digitalment!) vagis!! :)

    ResponElimina
  3. Felicitats!
    Et seguirem per la web.
    Petons

    ResponElimina
  4. Bonjour Laura, j'ai vu votre nouveau site web et il a des images spectaculaires
    Félicitations mate

    ResponElimina
  5. Lo importante es que seguimos poder siguiendote, que es realmente lo que merece la pena
    Carla Mila

    ResponElimina