Avís important

El contingut d'aquest bloc és informatiu i no substitueix en cap cas la consulta presencial amb el professional de salut pertinent, sino que la complementa. En cas de dubte, contacteu amb el vostre especialista.

diumenge, 27 de gener del 2013

Primera setmana de Creixem Junts


Aquest bloc s'ha traslladat! Em trobareu a www.laurarodellar.com

Demà fa una setmana que es va publicar el primer article al projecte que comparteixo amb la Irene i el Ferran: Creixem Junts. Hem anat a dormir tard cada nit però estem molt contents de com ha anat la primera setmana, i estem veient que la nostra feina (que tots fem a banda de les nostres feines habituals) està tenint una bona rebuda... aquesta és la recompensa més gran.

Dilluns és el dia de la Secció de Salut, i vaig començar parlant sobre la presa de medicaments en l'embaràs i durant l'alletament. Dimarts li va tocar a la Carme Rovira estrenar "Educar i Criar", i ens va preparar un escrit interessantíssim sobre l'autonomia dels nens i com els podem ajudar els pares. Aquest ha estat l'article que més comentaris ha generat. Els dimecres la masovera compra nespres, i a Creixem Junts parlem de Benestar. Hem estrenat la secció parlant d'alimentació de la mà de la Mònica Suàrez. Dijous, a banda dels continguts d'Actualitat, també presentem una activitat al Raconet, la secció on els nostres lectors poden participar i explicar la seva manualitat, recepta de cuina, disfressa, excursió, etcètera. Aquesta setmana, la Irina de Juan ens ha explicat com fer bossetes de roba per a guardar el te. I els divendres... els blocs! Tenim quatre blocaires ben trempats disposats a explicar el seu dia a dia i compartir-lo amb tots nosaltres.

Dilluns vam acabar la jornada amb gairebé 400 visites... un bon nombre per a començar. Dels nostres visitants, el 40% han tornat. Esperem que aquestes xifres vagin creixent amb nosaltres, així com el nombre de col·laboradors i propostes per al Raconet. Realment, trobar col·laboradors no és fàcil: han d'estar disposats a cedir-nos el seu temps desinteressadament, han de tenir gràcia escrivint i, punt important, han de ser professionals del sector. D'aquesta manera garantim la veracitat i el rigor científic dels nostres continguts, cosa que ens diferencia d'altres pàgines o de fòrums.

Bé, jo aniré escrivint aquí i allà, i us animo a seguir-nos i a deixar-nos comentaris. També ens trobareu a Facebook i a Twitter, i podeu visualitzar el nostre clip a Yotube.

www.creixemjunts.cat
El portal de les famílies en català


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada