Avís important

El contingut d'aquest bloc és informatiu i no substitueix en cap cas la consulta presencial amb el professional de salut pertinent, sino que la complementa. En cas de dubte, contacteu amb el vostre especialista.

dimecres, 6 de novembre del 2013

Un petit incís extra-ginecoobstètric


Aquest bloc s'ha traslladat! Em trobareu a www.laurarodellar.com


Sóc conscient que l'activitat al bloc està un xic aturadeta i que tinc pendents noves entrades sobre el món de l'esterilitat i la infertilitat, però ara mateix estic immersa en un nou projecte (que espero poder-vos presentar abans que acabi l'any) i disposo de molt poquetes estones per posar-m'hi. Prometo escriure de nou ben aviat.

Avui, però, faig un petit incís a banda del món de l'Obstetrícia i la Ginecologia, i comparteixo amb vosaltres un projecte que trobo molt interessant. Es tracta d'una nova eina que pretén facilitar el diagnòstic de leucèmies i limfomes, i en ell participen tant el meu pare, des del camp de les Matemàtiques, com la meva mare, en l'àrea de l'Hematologia. Per tant, com a filla orgullosa, aquí el teniu:

http://goteo.org/project/herramienta-diagnostica-en-leucemias-y-linfomas/home#proyecto

http://vimeo.com/78009147

El projecte es troba en plena campanya de crowdfunding (queden actualment 18 dies), així que des del meu bloc aporto el meu granet de sorra per a fer-ne la màxima difusió. Espero que el trobeu interessant, i que alguns/es us animeu a col·laborar.


1 comentari: