Avís important

El contingut d'aquest bloc és informatiu i no substitueix en cap cas la consulta presencial amb el professional de salut pertinent, sino que la complementa. En cas de dubte, contacteu amb el vostre especialista.

dimecres, 9 de gener del 2013

Un nou projecte: Creixem Junts




Aquest bloc s'ha traslladat! Em trobareu a www.laurarodellar.com

Comencem l’any amb novetats i molta il·lusió. Fa més d’un any que gestàvem aquest projecte i per fi el tenim entre nosaltres. Es tracta de Creixem Junts, un portal digital en català dirigit a les famílies amb nens i nenes. Us volem acompanyar en el viatge de ser pares i mares des del moment en què us plantegeu ser-ho fins que els vostres fills arribin a l'adolescència. Serem al vostre costat amb articles sobre salut, criança, educació, benestar i tot allò que vagi sorgint. 

Quan el meu fill petit tenia pocs dies vaig rebre la visita de la Irene, una bona amiga i una de les persones que em va animar a fer-me un bloc. Em va explicar una idea que tenia en ment, la qual em va atraure molt. Juntes la vam anar treballant, i vam trobar el Ferran, que en ha permès convertir-la en una realitat. I posteriorment va entrar en escena l’Elena, que ens està ajudant moltíssim en aquest tret de sortida.

M’agradaria que ens acompanyéssiu en aquesta aventura, de manera que tots creixem, i creixem junts. Espero que us agradi, que us sigui d’utilitat i que m’ajudeu a fer-ne la màxima difusió.

Des d’aquí també vull donar les gràcies a totes les persones que, desinteressadament, estan col·laborant en l’elaboració dels continguts de Creixem Junts.

Una abraçada i Feliç 2013.

Laura

1 comentari: