Avís important

El contingut d'aquest bloc és informatiu i no substitueix en cap cas la consulta presencial amb el professional de salut pertinent, sino que la complementa. En cas de dubte, contacteu amb el vostre especialista.

dijous, 11 d’abril del 2013

Avui us parlo d'Educació

Aquest bloc s'ha traslladat! Em trobareu a www.laurarodellar.com

Com ja sabeu, el títol d'aquest blog és "Diari d'una mare ginecòloga". Doncs avui deixo la ginecologia a la butxaca per parlar exclusivament com a mare. I és que us vull presentar un blog que il·lustra un gran projecte. Es tracta d'Aula de Socials: Reflexions d'un professor de Secundària, i el seu autor és el Jordi Viaplana, el meu marit i company de viatge.

L'enllaç és el següent: http://www.quaderndelprofessor.blogspot.com.es
També el podeu seguir a Twitter: @jordivia.

Nosaltres som pares, i el Jordi, a més a més, és professor de Secundària des que va acabar els estudis universitaris de Geografia. La seva professió l'apassiona... i dic professió i no feina perquè de feina no en té... és el que té el sistema, que per molt bé que ho facis, a l'Escola Pública no ets més que un número.

Però no desespera, i continua treballant des de casa. Actualment està cursant un Màster de Direcció i Gestió de Centres Educatius per a obtenir eines per a dur a terme el seu gran projecte: un institut-escola un pèl diferent dels centres convencionals. No és pedagogia lliure, ni Waldorf, és diferent. Però és un projecte molt xulo que s'ha de dur a terme.

És per això que comparteixo aquest enllaç amb vosaltres. Sé que em llegeixen moltes mares, i també molts pares. I per a engegar això calen mestres i professors/es, però també famílies que busquin aquest tipus d'educació per als seus nens i nenes. Pugeu al tren amb nosaltres?


1 comentari: