Avís important

El contingut d'aquest bloc és informatiu i no substitueix en cap cas la consulta presencial amb el professional de salut pertinent, sino que la complementa. En cas de dubte, contacteu amb el vostre especialista.

dilluns, 12 de gener del 2015

Xerrada a Sabadell


Aquest bloc s'ha traslladat! Em trobareu a www.laurarodellar.com

Hola a tothom! Després d'unes vacances de Nadal ben apretades, fent de mare a tope i treballant alguns dies, inauguro aquest any 2015 al blog. I començo l'any anunciant una activitat:El proper dijous 22 de gener ens trobarem a Sabadell, al Centre Som Mares, per presentar l'equip de Mater Training i parlar sobre el part natural en un entorn hospitalari. La Mireia Valls, fisioterapeuta especialitzada en Sòl Pelvià i embaràs, ens ha obert les portes del seu centre per a poder oferir aquesta xerrada, cosa que ens fa moltíssima il·lusió. 

El part natural, també anomenat "normal", "no intervingut" o "fisiològic", és un naixement que segueix el seu curs natural, sense que ningú intervingui en la seva evolució espontània. No s'acceleren les contraccions amb medicació, ni es trenca artificialment la bossa, ni s'administra analgèsia farmacològica. Tot i no adoptar una conducta activa pel que fa a l'evolució del part, els professionals que l'assisteixin sí que vetllaran pel benestar de la mare i del nadó, i duran a terme l'acompanyament emocional necessari. 

Moltes dones es plantegen parir a casa per por a que els hospitals no compleixin les seves expectatives. Però en un centre sanitari també es pot gaudir del part desitjat amb seguretat. Explicarem què ens pot oferir l'entorn hospitalari quan volem un part sense intervencions mèdiques, què podem sol·licitar, què ens podem trobar, i resoldrem tots aquells dubtes que plantegeu. També podreu veure el video d'un naixement natural a l'hospital. 

Així doncs, us esperem a Sabadell el dia 22. La xerrada és gratuïta però per qüestions d'espai és important que us hi inscriviu, ja sigui per telefon (636060377) o per correu electrònic (info@sommares.com).

Gràcies Mireia! :) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada