Avís important

El contingut d'aquest bloc és informatiu i no substitueix en cap cas la consulta presencial amb el professional de salut pertinent, sino que la complementa. En cas de dubte, contacteu amb el vostre especialista.

dilluns, 3 d’agost del 2015

Diploma d'Especialització en M( P )aternitats: Salut, Criances i Cultures


Aquest bloc s'ha traslladat! Em trobareu a www.laurarodellar.com

Avui faig difusió de la meva primera experiència docent més enllà dels cursos de Primers Auxilis de Creu Roja: el proper curs formaré part de l'equip de professors d'un curs de postgrau sobre maternitat i paternitat. Es tracta del Diploma d'Especialització en M( P )aternitats: Salut, Criances i Cultures, impartit des de la Universitat Rovira i Virgili.

El Diploma està adreçat a professionals de la salut que desitgin obtenir una visió més social i antropològica del procés de la maternitat (i paternitat) i a investigadors del camp de la Salut i les Ciències Socials (Antropologia, Bioètica, Sociologia, etc). És important saber que no es tracta de formació mèdica que habiliti per a l'assistència sanitària.

Per mi és un orgull poder formar part d'aquest equip docent, entre els quals hi ha companys de l'hospital com l'Anna Maria Massó i el Juan Bernardo Schuitenmaker. Estic segura que serà una experiència molt enriquidora i de la qual jo també aprendré.

Aquí teniu l'enllaç: http://www.fundacio.urv.cat/diploma_d_especialitzacio_en_m_p_aternitats_salut_criances_i_cultures/of/CAT/EMPCRICS-M1-2015-1


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada